پرش به محتوا
اخبار فوتبال

آیا کاریک هرگز مربیگری نخواهد کرد؟ احساس مسئولیت او از بین رفته است

به گفته الکس کروک، کارشناس ورزشی، مایکل کاریک ممکن است هرگز دوباره مربیگری نکند، زیرا دوران او در منچستریونایتد به دلیل احساس مسئولیتی که به این باشگاه داشت، آغاز شده است و حالا ممکن است به زودی اخراج

آیا کاریک هرگز مربیگری نخواهد کرد؟ احساس مسئولیت او از بین رفته است

به گفته الکس کروک، کارشناس ورزشی، مایکل کاریک ممکن است هرگز دوباره مربیگری نکند، زیرا دوران او در منچستریونایتد به دلیل احساس مسئولیتی که به این باشگاه داشت، آغاز شده است و حالا ممکن است به زودی اخراج شود.

کاریک از زمان تبدیل شدن به مربی موقت یونایتد در نیمه دوم فصل گذشته، کمتر از 30 بازی را هدایت کرده است. او در 16 بازی به عنوان مربی موقت موفق‌تر عمل کرده است تا در 13 بازی که به عنوان سرمربی دائمی در اختیار داشته است. به طور خاص، میانگین امتیاز او از 2.25 به تنها یک کاهش یافته و شیاطین سرخ از اوایل سپتامبر هیچ پیروزی نداشته‌اند.

احساس می‌شود که دوران کاریک به زودی به پایان خواهد رسید و اگر این اتفاق بیفتد، کروک معتقد است که او ممکن است هرگز مربیگری را دوباره تجربه نکند. او در گفت‌وگو با talkSPORT اظهار داشت: «آیا این تقصیر گلازرهاست؟ بله. در نهایت، همه این مسائل به گلازرها برمی‌گردد و من از این نظر تغییر نمی‌کنم و هواداران منچستریونایتد نیز همین‌طور هستند.

هواداران حاضر در ورزشگاه احساسات خود را نسبت به مدیریت باشگاه به وضوح ابراز کردند و من نمی‌گویم که مایکل کاریک هم بی‌نقص است. اما فکر می‌کنم کمی ناپسند است که تعداد زیادی از مردم از سقوط کاریک لذت می‌برند. او شخصی است که با کرامت فوق‌العاده‌ای خود را مدیریت کرده است.

تعداد افرادی که در صف ایستاده‌اند تا به کاریک حمله کنند، به نظرم ناعادلانه است. من مطمئن نیستم که دوباره او را در کنار زمین ببینیم، نمی‌دانم آیا او بعد از میدلزبرو به شدت خواهان بازگشت به مربیگری بود یا خیر. فکر می‌کنم او احساس مسئولیت نسبت به منچستریونایتد داشت و می‌دانست که در مسیر دشواری قرار دارد، به ویژه در بلندمدت.

تا روز دوشنبه بعدازظهر، پس از شکست 3-0 یونایتد مقابل بورنموث، هنوز تصمیمی برای اخراج کاریک اتخاذ نشده است. در واقع، شایعاتی از مذاکرات داخلی در کارینگتون وجود دارد که کاریک نیز در آن حضور دارد، اما هنوز هیچ تصمیم رسمی اتخاذ نشده است.

خبرنگار تلگراف، جیمز داکر، در توییتر نوشت: «مایکل کاریک امروز بعدازظهر در کارینگتون خواهد بود تا بازی تیم زیر 21 سال #MUFC را مقابل هال سیتی در یک بازی دوستانه بدون تماشاچی تماشا کند. این بازی قرار بود ساعت 2 بعدازظهر آغاز شود. مذاکرات بحرانی درباره آینده کاریک و اقدامات بعدی ادامه دارد.»

احساس غالب این است که کاریک در این زمان هفته آینده در باشگاه نخواهد بود، اما در حال حاضر هیچ پاسخ قطعی در این مورد وجود ندارد. کاریک به وضوح اعلام کرده است که از سمت خود کناره‌گیری نخواهد کرد و پس از باخت به بورنموث گفت: «این یک وضعیت دشوار است و نمی‌توان از آن پنهان شد. نمی‌دانم که چه چیزی در انتظار است، اما همیشه بهترین کار را برای این باشگاه فوتبال انجام می‌دهم و این را از ابتدا گفته‌ام و اکنون نیز تغییر نمی‌کنم. من عاشق کاری هستم که انجام می‌دهم و از موقعیت خود لذت می‌برم و احساس مسئولیت می‌کنم، اما منتظر می‌مانم و می‌بینم.»

اشتراک گذاری خبر

دیدگاه کاربران

هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.