پرش به محتوا
اخبار فوتبال

تصمیم لیورپول درباره فروش فلوریان ویرتس به بایرن مونیخ

فلوریان ویرتس به احتمال زیاد به فکر ترک لیورپول و بازگشت به آلمان از طریق بایرن مونیخ است. این موضوع در گزارشی منتشر شده که همچنین تصمیم لیورپول در مورد فروش این بازیکن را فاش کرده است.ویرتس به مدت کو

تصمیم لیورپول درباره فروش فلوریان ویرتس به بایرن مونیخ

فلوریان ویرتس به احتمال زیاد به فکر ترک لیورپول و بازگشت به آلمان از طریق بایرن مونیخ است. این موضوع در گزارشی منتشر شده که همچنین تصمیم لیورپول در مورد فروش این بازیکن را فاش کرده است.

ویرتس به مدت کوتاهی به گران‌ترین خرید تاریخ لیورپول تبدیل شد و مبلغ ۱۱۶ میلیون پوند (شامل پاداش‌ها) برای جذب او هزینه شد. اما این عنوان به الکساندر ایزاک واگذار شد و برادلی بارکولا نیز هزینه بیشتری داشت.

این بازیکن ۲۳ ساله تاکنون بیش از ۵۰ بازی برای لیورپول انجام داده است، اما عملکرد او در این مدت چندان مثبت نبوده است. به نظر می‌رسد او در این فصل از آنچه که در سال گذشته بود، به عقب برگشته است.

بر اساس گزارش همکاران ما در TEAMtalk، بایرن مونیخ به این نتیجه رسیده است که ویرتس می‌خواهد آنفیلد را ترک کند و به کشور خود بازگردد. فریزر فلتچر، خبرنگار این منبع، اظهار داشت: «ویرتس دوران چالش‌برانگیزی را از زمان ورود پر سر و صدایش به آنفیلد تجربه کرده و افرادی که از تفکرات داخل آلیانز آره‌نا مطلع هستند، بر این باورند که او آماده بازگشت به بوندسلیگا است.»

فلتچر همچنین اشاره کرد که مدیران بایرن اکنون به دقت وضعیت ویرتس را در مرسی‌ساید در هفته‌ها و ماه‌های آینده زیر نظر دارند. در بازی برابر LASK، ویرتس با بارکولا ارتباط خوبی برقرار کرد و در تصمیم‌گیری‌هایش به مراتب مطمئن‌تر به نظر می‌رسید، هرچند که قدرت حریف چندان بالا نبود.

با این حال، بایرن به خوبی می‌داند که انجام این معامله آسان نخواهد بود، حتی با وجود تمایل ویرتس به بازگشت به آلمان. فلتچر تأکید کرد که مبلغی که لیورپول برای جذب ویرتس پرداخت کرده، به این معناست که هر انتقال آینده احتمالاً به مبلغی کلان نیاز خواهد داشت.

علاوه بر این، موضع لیورپول این است که هنوز به این بازیکن ایمان دارند و در حال حاضر هیچ تمایلی به فروش او ندارند. منابع باشگاه در آنفیلد تأکید کرده‌اند که در حال حاضر هیچ بحثی درباره فروش وجود ندارد و این باشگاه به دنبال این است که به ویرتس زمان و فرصت بدهد تا بهترین فرم خود را دوباره پیدا کند و او را به عنوان یک سنگ بنای بلندمدت در نظر می‌گیرد.

ویرتس تا سال ۲۰۳۰ با لیورپول قرارداد دارد.

جیسون کاندی، مدافع سابق چلسی و مجری برنامه talkSPORT، یکی از افرادی است که معتقد است ویرتس نمی‌تواند قیمت کلان خود را توجیه کند و او را به عنوان «بزرگ‌ترین هدررفت پول» در تاریخ لیگ برتر معرفی کرده است. او گفت: «من فکر می‌کنم او می‌تواند به عنوان بزرگ‌ترین هدررفت پولی که لیگ برتر تا به حال دیده، شناخته شود. من واقعاً این را می‌گویم. من فکر می‌کنم که او از نظر فیزیکی و شخصیت به اندازه کافی قوی نیست.»

اشتراک گذاری خبر

دیدگاه کاربران

هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.