پرش به محتوا
اخبار فوتبال

ایراولا از نمایش لیورپول در شکست ۳-۰ مقابل منچسترسیتی رضایت دارد

آندونی ایراولا، سرمربی لیورپول، از عملکرد تیمش در شکست ۳-۰ مقابل منچسترسیتی ابراز رضایت کرد و انزو ماره‌سکا نیز از عبور از یک محیط دشوار خوشحال بود.ارلینگ هالند، جرمی دوکو و رایان چرکی گل‌های این بازی

ایراولا از نمایش لیورپول در شکست ۳-۰ مقابل منچسترسیتی رضایت دارد

آندونی ایراولا، سرمربی لیورپول، از عملکرد تیمش در شکست ۳-۰ مقابل منچسترسیتی ابراز رضایت کرد و انزو ماره‌سکا نیز از عبور از یک محیط دشوار خوشحال بود.

ارلینگ هالند، جرمی دوکو و رایان چرکی گل‌های این بازی را به ثمر رساندند و سیتی با این پیروزی، شروع بی‌نقصی به فصل داشت. این مسابقه تا دقیقه ۶۲ به صورت متعادل پیش می‌رفت که رایان گراونبرچ با دریافت کارت زرد دوم، لیورپول را به ۱۰ نفر کاهش داد.

پس از این اتفاق، منچسترسیتی در ۱۳ دقیقه سه گل به ثمر رساند و نتیجه را از آن خود کرد. با این حال، ایراولا از آنچه در بیشتر دقایق بازی دید، راضی بود. او در گفت‌وگو با بی‌بی‌سی اسپورت گفت: «فکر می‌کنم در نیمه اول دو بازی متفاوت انجام دادیم. یکی تا کارت قرمز و دیگری بعد از آن. در ۶۰ دقیقه اول، بازیکنان بسیار خوب بودند. در نیمه دوم، سیتی بهتر از ما عمل کرد.»

ایراولا درباره کارت قرمز گراونبرچ افزود: «کارت زرد اول فقط یک لگد به انگشت پا بود. هیچ چیز خاصی نبود. این یک خطای عادی بود. در آن لحظه ما در حال فشار آوردن بودیم و جو استادیوم بسیار خوب بود.»

او ادامه داد: «در نیمه اول خیلی کم گل خوردیم. کار بسیار خوبی انجام دادیم. در نیمه دوم، ما به ایجاد موقعیت‌ها پرداختیم. در بازی‌هایی مانند امروز، خیلی چیزها یاد می‌گیریم. من به بازیکنانم افتخار می‌کنم. آنها امروز تلاش زیادی کردند. این یک باخت است و ما از این عملکرد چیزی به دست نیاوردیم، اما من از آنچه دیدم خیلی راضی هستم.»

ایراولا درباره بازگشت بازیکنان مصدوم برای لیگ قهرمانان گفت: «این کار دشواری خواهد بود زیرا فقط دو روز زمان داریم. هرگز نمی‌دانید.»

ماره‌سکا نیز در گفت‌وگو با اسکای اسپورتس، نظر خود را درباره بازی بیان کرد: «شرایط بسیار دشواری بود، محیط سختی داشتیم. در نیمه اول دچار مشکل شدیم، ما روی توپ بودیم اما در خارج از آن نه. در نیمه دوم تغییراتی ایجاد کردیم و خیلی بهتر شدیم. در ساخت بازی، کارهای درستی انجام نمی‌دادیم، اما در نیمه دوم بهتر عمل کردیم.»

او درباره جو آنفیلد افزود: «ما باید یاد بگیریم چگونه با سر و صدا کنار بیاییم زیرا این سر و صدا در تمام بازی‌های خارج از خانه با ما خواهد بود. ما باید با آن کنار بیاییم و صدای خود را ایجاد کنیم. صدای ما باید پیروزی در بازی‌ها باشد. احساس در پایان بازی با طرفداران و صدای ما، احساس خوبی است و صدای متفاوتی دارد.»

ماره‌سکا در پاسخ به این سوال که آیا جو این بازی نسبت به معمول شدیدتر بود، گفت: «دقیقاً نمی‌دانم، من یک بار در فصل تریپل با سیتی به اینجا آمده بودم. بازی در این نوع جو بسیار خوب بود. ما باید صدای خود را ایجاد کنیم و با صدای آنها کنار بیاییم.»

او درباره اینکه آیا مسائل خارج از زمین می‌تواند تیم را متحد کند، ادامه داد: «احتمالاً بله، احتمالاً نه. نمی‌دانم. این می‌تواند همبستگی با طرفداران ایجاد کند. من در طول هفته گفتم که شور و هیجان را بیاورید، سر و صدا را بیاورید و امیدوارم بتوانیم جشن پیروزی بگیریم. این تنها چیزی است که می‌توانیم روی آن تمرکز کنیم.»

اشتراک گذاری خبر

دیدگاه کاربران

هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.