پرش به محتوا
اخبار فوتبال

لوکا مودریچ: شب فاجعه‌بار برای فوتبال کرواسی و احساس شرمندگی

لوکا مودریچ، کاپیتان تیم ملی کرواسی، پس از شکست ۷-۰ تیمش در برابر انگلستان در روز شنبه، از عملکرد تیمش ابراز شرمندگی کرد. این اولین بار در ۲۰ سال حضورش در تیم ملی بود که چنین احساسی را تجربه می‌کرد و

لوکا مودریچ: شب فاجعه‌بار برای فوتبال کرواسی و احساس شرمندگی

لوکا مودریچ، کاپیتان تیم ملی کرواسی، پس از شکست ۷-۰ تیمش در برابر انگلستان در روز شنبه، از عملکرد تیمش ابراز شرمندگی کرد. این اولین بار در ۲۰ سال حضورش در تیم ملی بود که چنین احساسی را تجربه می‌کرد و آن را «شب فاجعه‌بار» برای تیم میزبان در مسابقات لیگ ملت‌ها توصیف کرد.

مودریچ، ۴۱ ساله، در این بازی ۲۰۵مین حضور خود را برای کرواسی تجربه کرد و به تازگی توافق کرده بود که دوران بین‌المللی خود را تحت سرمربیگری جدید اسلاون بیلیچ ادامه دهد. او گفت: «نمی‌توان به این شکل فوتبال بازی کرد… به نظر می‌رسید که چهار یا پنج بازیکن کمتر داریم.»

این ستاره سابق توپ طلا که در جام‌های جهانی ۲۰۱۸ و ۲۰۲۲ به کرواسی کمک کرده بود تا به مقام‌های دوم و سوم برسد، افزود: «پیدا کردن توضیحی برای چنین عملکردی بدون نبرد، خطا، تهاجم و همبستگی دشوار است. من ۲۰ سال است که اینجا هستم، اما برای اولین بار بعد از یک بازی احساس شرمندگی می‌کنم.»

کرواسی در واقع با پیروزی ۲-۱ در برابر جمهوری چک، دوران دوم بیلیچ را آغاز کرده بود و در گروه A3 بالاتر از انگلستان قرار داشت. اما پس از آن، شکست ۴-۱ در برابر اسپانیا باعث شد که انگلستان با پیروزی در رییکا، موقعیت خود را در رقابت‌ها تقویت کند.

مودریچ در دقیقه ۵۷ تعویض شد، در حالی که کرواسی با نتیجه ۵-۰ عقب بود و دو گل از هری کین و یک گل از جود بلینگهام، آنتونی گوردون و بکام ساکا دریافت کرده بود. او سپس از روی نیمکت شاهد گل‌های بیشتر از ساکا و مورگان راجرز بود که پیروزی قاطعانه مهمانان را رقم زد.

مودریچ در ادامه گفت: «می‌توان باخت، یا در برابر حریفی که بهتر است بازی کرد – و آن‌ها در حال حاضر بهتر هستند. اما در هر صورت، باخت به این شکل و هدر دادن اعتبار سال‌هایمان غیرقابل قبول است… این یک شب فاجعه‌بار برای کرواسی بود.»

برای کرواسی کار آسانی پیش رو نیست، زیرا روز سه‌شنبه میزبان اسپانیا در اسپلیت خواهند بود و در ادامه رقابت‌های لیگ ملت‌ها با بازی‌هایی در برابر انگلستان (۱۲ نوامبر) و جمهوری چک (۱۵ نوامبر) به پایان خواهند رساند.

مودریچ افزود: «باید خودمان را جمع و جور کنیم و با هم بمانیم زیرا بازی سختی در پیش داریم. ما باید رنگ واقعی خود را نشان دهیم، که در ما اراده، افتخار، اشتیاق و همبستگی وجود دارد و این‌ها نباید یک شبه از بین بروند.»

اشتراک گذاری خبر

دیدگاه کاربران

هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.