فصل جاری لیگ برتر انگلستان به اندازه کافی پیش رفته تا بتوان قضاوتهای کلی درباره ناامیدیهای بزرگ آن داشت. یکی از این ناامیدیها، کمبود خلاقیت لیورپول در زمین و خارج از آن است. این تیم در شش بازی ابتدایی خود تنها پنج موقعیت بزرگ گلزنی ایجاد کرده و تنها هفت گل به ثمر رسانده است، در حالی که سه بازیکن ۱۰۰ میلیون پوندی در خط حمله دارد.
لیورپول در این فصل با مشکلاتی مواجه شده است که به نظر میرسد تحت تاثیر حواشی دیگر تیمها مانند منچستریونایتد و تاتنهام قرار گرفته است. هواداران لیورپول که انتظار یک شروع پرشور و هیجانانگیز را داشتند، با یک آغاز کسلکننده و بیروح روبرو شدند. در دیدار با منچسترسیتی، هواداران نتوانستند جو مورد انتظار را ایجاد کنند و به نظر میرسید که بیشتر از خشم، ناامیدی را تجربه کردند.
در کنار این مسائل، تاتنهام نیز با خریدهای گرانقیمت خود نتوانسته است انتظارات را برآورده کند و در دو ماه ابتدایی فصل، هیچ پیروزیای کسب نکرده است. منچستریونایتد نیز با مشکلات مشابهی دست و پنجه نرم میکند و به نظر میرسد که سرمربی این تیم، مایکل کریک، نتوانسته است تیم را به درستی هدایت کند.
در مجموع، این فصل برای بسیاری از تیمها به ویژه لیورپول، با ناامیدیهای زیادی همراه بوده و به نظر میرسد که این مشکلات به زودی حل نخواهند شد.





دیدگاه کاربران
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.