جیمی ردنپ، ستاره سابق فوتبال، پس از درخشش لوکا ویلیامز-بارنت، بازیکن 18 ساله توتنهام، او را یک «استعداد شگفتانگیز» توصیف کرد. این بازیکن جوان در پیروزی 2-0 خانگی توتنهام مقابل کریستال پالاس، نخستین بازی خود را انجام داد.
توتنهام فصل را با شروعی ناامیدکننده آغاز کرده بود، اما اکنون با پیروزی در سه بازی متوالی و به ثمر رساندن هفت گل، به روند مثبتی دست یافته است. این تیم در دقیقه 11 بازی با اخراج ژان-فیلیپ ماتتا، مهاجم کریستال پالاس، به یک مزیت بزرگ دست یافت. ماتتا ابتدا با کارت زرد به خاطر خطای خطرناک بر روی میکی ون د ون کارت دریافت کرد، اما پس از بررسی VAR، کارت او به قرمز تغییر یافت.
آرچی گری در دقیقه 25 با استفاده از یک کرنر، گل اول توتنهام را به ثمر رساند. محمد کادوس توپ را به سمت تیرک دور فرستاد و گری با آرامش و بدون مزاحمت، توپ را به گوشه دور دروازه هدایت کرد. این گل تا پایان نیمه اول نتیجه را به نفع توتنهام حفظ کرد.
در دقیقه 57، یان پل ون هکه فرصت خوبی را برای توتنهام از دست داد و شوت او از بالای دروازه به بیرون رفت. پنج دقیقه بعد، دوایت مکنیل برای کریستال پالاس فرصتی نادر داشت، اما شوت او توسط دامینیک سالانکه مسدود شد.
توتنهام در دقیقه 73 گل دوم خود را به ثمر رساند. ون هکه با یک ضربه سر به توپ ارسالی ماتیوس فرناندس پاسخ داد. دروازهبان پالاس، دین هندرسون، ضربه سر اولیه را به تیرک افقی زد، اما ون هکه در تلاش دوم توپ را وارد دروازه کرد.
در دقیقه 85، کادوس با پاس گالاگر فرصتی دیگر را از دست داد، زیرا او در موقعیت آفساید قرار داشت و گل او مردود اعلام شد. در دقیقه 90، کادوس باید گل میزد، اما با وجود کار فوقالعاده ویلیامز-بارنت که دو مدافع پالاس را پشت سر گذاشت و برای کادوس پاس داد، او نتوانست دروازه خالی را باز کند.
در تحلیل پس از بازی، ردنپ به تمجید از ویلیامز-بارنت پرداخت و گفت: «این یک بازیکن است. این بچه فوقالعاده است. او وظیفه دارد که گل بزند. به تعادل و آرامش او نگاه کنید، این واقعاً خوب است.»
ردنپ همچنین به ارتباط بین هواداران و بازیکنان اشاره کرد و گفت: «توتنهام به سمت جلو حرکت میکند و هواداران این را میشنوند. آنها به مدت طولانی از بازیکنان ناراضی بودند، اما اکنون با تیم و مربی که در حال شکلگیری است، اوضاع واقعاً مثبت به نظر میرسد.»





دیدگاه کاربران
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اولین نفر باشید.