امروز جمعه ۲۶ مهر ۱۳۹۸ شما در هستید.
به سایت خوش آمدید.
  • آخرين آهنگ ها
  • آخرين آلبوم ها
  • آخرين سريال ها
  • آخرین فیلم ها
  • آخرین موزیک ویدیو ها
  • اگهی
  • 14 views
  • دیدگاه‌ها برای ویزای تحصیلی کانادا بسته هستند

ویزای تحصیلی کانادا

برای تحصیل در کانادا نیاز به ویزای تحصیلی کانادا یا همان ویزای دانشجویی کانادا است و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای دانشجویی عبارتند از:

  • پذیرش اولیه از دانشگاه های مورد تایید اداره مهاجرت و شهروندی کانادا
  • نامه تایید پذیرش Letter of Acceptance (LOA) این مدرک پس از پرداخت بیعانه شهریه و بیمه توسط دانشجو به دانشگاه توسط دانشگاه صادر می شود.
  • نامه Quebec Acceptance Certificate (QAC) برای متقاضیانی که پذیرش از دانشگاه های ایالت کبک دارند.
  • مدارک تحصیلی
  • رزومه
  • پاسپورت وشناسنامه
  • سابقه کاری درصورتی که وجود داشته باشد.
  • مدارک حمایت مالی
  • پرداخت هزینه ویزا و انگشت نگاری
  • معاینات پزشکی و سوء پیشینه برای متقاضیان ایرانی که قصد تحصیل در کانادا دارند الزامی نیست.

در صورت پذیرفته شدن درخواست ویزا، از سفارت کاناداvisa approval letter صادر می شود و با این نامه متقاضی می تواند ویزای خود را با مراجعه به مرکزی که برای انگشت نگاری رفته بود دریافت کند. برای دریافت ویزا حتما باید دقت داشت که پاسپورت تا پایان زمان تحصیل در کانادا اعتبار داشته باشد، صفحه خالی برای الصاق برچسب ویزا دارا باشد. لازم به ذکر است که پس از دریافت آن نامه فقط سی روز فرصت خواهید داشت تا ویزا را دریافت نمایید.

علاوه بر نامه تایید برای صدور ویزا یک نامه دیگر نیز ارسال می شود که دانشجو باید در موقع رسیدن به فرودگاه در کانادا آن را همراه داشته باشد تا Study Permit را دریافت کند. در واقع دانشجویان بین المللی در کانادا علاوه بر ویزا باید Study Permit نیز داشته باشند.

صدور Study Permitدر فرودگاه توسط افسر Canadian Border Services Agency (CBSA) انجام خواهدشد، لذا همراه داشتن مدارک زیر زمان رسیدن به فرودگاه لازم است:

  • پاسپورت
  • نامه مربوط به صدور Study Permit که اداره مهاجرت بعد از visa approval letter صادر کرده است.
  • نامه پذیرش دانشگاه
  • مدارک حمایت مالی

مدت ویزای دانشجویی تحصیل در کانادا

مدت ویزای دانشجویی برای تصیل در کانادا بستگی به مدت دوره تحصیلی دارد. اعتبار ویزای تحصیل در کانادا تا سه ماه بعد از اتمام دوره تحصیلی می باشد.

مدت زمان صدور ویزای دانشجویی برای تحصیل در کانادا

در بیشتر مواقع پاسخ درخواست ویزای تحصیل در کانادا بین یک تا سه ماه مشخص می شود. در برخی موارد این مدت به علت چک امنیتی طولانی تر خواهد شد.

هزینه ویزای تحصیل در کانادا

اداره مهاجرت کانادا برای بررسی پرونده درخواست ویزای تحصیل در کانادا وجهی به نام Visa Application Fee دریافت می کند که معادل ۱۵۰۰ دلار کانادا می باشد.

هزینه انگشت نگاری نیز برابر ۸۵ دلار کاناداست که همزمان با visa application fee باید پرداخت شود.

بررسی هدف واقعی متقاضی تحصیل در کانادا برای اخذ ویزای دانشجویی

پرونده متقاضی تحصیل در کانادا باید به گونه ایی باشد که افسررسیدگی به پرونده را قانع کند متقاضی صرفا قصد تحصیل در کانادا داشته ودانشجوی واقعی است. مواردی که مورد بررسی قرار می گیردعبارتند از:

  • شرایط تحصیلی متقاضی
  • شرایط مالی متقاضی
  • سابقه کار
  • هدف از تحصیل
  • سابقه سفرهای قبلی
  • و سایرموارد مرتبط

شرایط مالی مورد نیاز برای ویزای تحصیل در کانادا

متقاضی تحصیل در کانادا نه تنها باید مدارکی را ارائه دهد که دال بر توان مالی او برای حداقل پرداخت یک سال تحصیل و زندگی در کاناداست بلکه باید منبع درآمد نیز مشخص کند.

تحصیل در کانادا و اجازه کار

دانشجویان در مدت تحصیل در کانادا می توانند ۲۰ ساعت در هفته کار کنند. معمولا کارهای دانشجویی ساعتی ۱۰ تا ۱۵ دلار است.

برای کار در کانادا شما نیاز به Social Insurance Number (SIN) دارید.

جهت دریافت این شماره باید ازService Canada اقدام کنید که در فرودگاه نیز شعبه دارد.

کار پس از تحصیل در کانادا

دانشجویانی که حداقل مدت تحصیل آنها حداقل ۸ ماه بوده پس از فراغت از تحصیل می توانند برای Post Graduation Work Permit اقدام کنند.

این ویزا برابر مدت تحصیل دانشجو و حداکثر تا سه سال خواهد بود. PGWPP یکی از ویژگی های ممتاز تحصیل در کاناداست و به دانشجو فرصت کسب تجربه کاری درکشوری که تحصیل کرده را می دهد. شما می توانید مطالب مرتبط با دانشگاههای کانادا در این لینک دنبال کنید

 

بیوگرافی نویسنده

مشاهده تمامی 311 پست

مطالب مشابه

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاه ها برای این مطلب بسته شده است.

Sorry, the comment form is closed at this time.

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.

برچسب ها